donesite pravu odluku

izrada web sajta

izrada web sajta i digitalni marketing će vam pomoći da se povežete sa svojim potencijalnim i postojećim kupcima

koje prednosti imate kada imate web sajt?

Kako da uradite sajt po želji, meri i dogovoru? Kako da znate da li je vreme za web shop? 

Kupci od Vas očekuju da imate web sajt, jer ukoliko žele da pronađu određenu informaciju o određenoj robi ili usluzi, jednostavno ukucaju ključne reči u internet pretraživač i nađu. Ukoliko se ne pojavi link ka Vašoj web stranici sigurno će se pojaviti linkovi web stranica Vaše konkurencije. Dakle, Vi sami dozvoljavate kupcima kupovinu kod drugog.

 

laptop digitalni marketing

Kako to sve funkcioniše?

Sajt je spreman za izradu kad imate materijal koji nam treba dostaviti putem e-maila. Mi ćemo materijal  postaviti pregledno i  ponuditi posetiocu sajta, kroz dizajn i navigaciju sajta, sve što želite da posetioci vide i pročitaju.  Navigacija sajta ili mapa sajta su nazivi stranica na Vašem sajtu, od kojih svaka ima svoj sadržaj prema nazivu, u vidu teksta i slika. Kako se naći u rezultatima pretrage? Jednostavno SEO optimizacija!

Da li je dovoljan facebook i instagram profil?

Skoro svako ima profil na društvenim mrežama, jer je pre svega besplatno. Svakako ga je potrebno imati, s tim što ga treba koristiti za promociju proizvoda i usluga odabranoj populaciji, na odredjenoj lokaciji. U suprotnom sve što objavite videće samo Vaši prijatelji. Dalje, neozbiljno deluje ako imate fb i instagram poslovnu stranicu a nemate sajt ili nemate funkcionalan sajt. NOVI klijenti sa društvenih mreža, na kojima radimo kampanju za Vas, vole da “odu” na Vaš sajt. Kao i Vi kad nešto tražite, uvek Vam je ozbiljnije i draže da dobijete još informacija na sajtu prodavca. Zato bi bilo najbolje da radimo kampanje na društvenim mrežama i da imate sajt, funkcionalan i pregledan. Pozovite za besplatne konsultacije, sugestije i savete i dobičete najbolju ponudu za Vas i ovom trenutku

Šta podiže Vaš poslovni imidž?

Web sajt je na neki način društveni dokaz i kupci ga očekuju. Navikli su da ukucaju ključne reči u internet pretraživač i dobiju linkove ka web stranama Vaše konkurencije. Zato je važno da ste i vi tu i da imate dobar sadržaj sajta, (copywriting) koji Vas predstavlja i opisuje na pravi način a samim tim povezuje sa potencijalnim kupcima (kroz ključne fraze). Koliko god da imate mali biznis u kom ste možda i jedini zaposleni i nemate kapaciteta da širite svoj krug klijenta, posedovanje kvalitetnog web sajta će znatno uticati na Vaš biznis i poslovni imidž. Naziv (domen) Vašeg sajta na Vašoj vizit karti i drugim kanalima i reklamnim materijalima, govori o Vašoj poslovnoj ozbiljnosti.

Prednosti

Odavno za poslovni uspeh nije dovoljna samo dobra usluga ili kvaltetna roba, već je bitan dobar marketing. Marketing svesno ili podsvesno utiče na nas. Zbog svega toga prošlo je vreme da web sajtove imaju samo velike kompanije, jer je sad moguće napraviti prezentaciju za džep svakog od nas. A naš stav je da je bolje imati makar skroman i pristojan sajt, nego Imati NIKAKAV

informišite se

Zatražite ponudu

Pošaljite nam zahtev