PRESVUCITE SVOJU PREZENTACIJU u NOVO ODELO

redizajn sajta

Bolji dizajn, bolja pozicija! Budite u trendu i pokažite da brinete o svojim klijentima, tako što ćete im dati sadržaj uokviren odabranim izgledom

Kada je pravi trenutak za redizajn

Imate sajt, zastareo je i želite da menjate njegov izgled! U pravu ste, s tim što ima i važnijih razloga

Navikli ste se na izgled svog sajta, koji ste sa pažnjom radili pre nekoliko godina, s tim što Vam je jasno da bi ipak moglo da se promeni dosta toga danas, da biste bili u korak sa vremenom i sajtovima čiji je današnji izgled moderniji. Drugi razlog je da niste zadovoljni pozicijom sajta na pretragama.

Sada je došao trenutak da se zapitate ima li i to veze sa zastarelim dizajnom i koliko će rejting porasti, nakon izmena? Pravo pitanje ste postavili a odgovor je jedan, DA, hoće porasti rejting sajta a s tim rezulatatom imaćete više poziva, veću posećenost.

Profesionalan i moderan dizajn doneće jači renome Vašoj firmi i brendu i kupci će voleti da vide da mislite na njih, kroz želju da sve što želite da predstavite, radite na najbolji način.

laptop sa logotipom
Kada uraditi redizajn sajta?

Vaš zadatak

Dostavite materijal (slike i tekst) koji imate da ga postavimo, da bi ga videli i drugi. Dopunite sadržaj postojećeg sajta važnim novostima iz prethodnog perioda, dodajte još neku stranicu, galeriju, pdf dokument. Uradite sve DA SADA SAJT bude TAČAN. Sve što je na sajtu trenutno ne morate da šaljete opet, sve možemo da prepakujemo i ako je i dalje aktuelno, opet postavimo. Sada je mnogo lakše, jer nije ispočetka. Vodimo računa o potrebama korisnika i definišemo Vaš cilj. Vaš cilj može biti edukacija korisnika sajta, veća prodaja robe, razvoj brenda ili povećanje broja klijenata. Fokusiranjem se na cilj, dobićete sve!

NAŠ ZADATAK

Prema dogovoru sa Vama radimo sajt sa materijalom koji šaljete i predstavljamo ga kroz moderan dizajn, usklađen kroz boje logotipa, delatnosti i trenutni vizuelni trend. Imaćete sajt prilagodjen mobilnim uredjajima (responsive). Nećete imati problem sa rangiranjem na Googlu, pa treba voditi računa o sadržaju sajta, ključnim rečima itd. Imaćete brže učitavanje sajta, manje od dve secunde, i korisnici će se vraćati na Vaš sajt. Seo analiza se preporučuje češće jer Google često menja algoritam za rangiranje, pa će sajt biti vidljiviji na internetu i privući kupce. A onda je sve u krug! Uspeh ne izostaje

VREME JE DA URADITE REDIZAJN SAJTA!

Preporuka je jako bitna u poslu, a da li je i dovoljna, danas, kada su svi i privatno i poslovno opsednuti internetom? Želite da osetite benefite redizajna ? Pozovite nas!