saznajte zašto su drugi prvi

seo optimizacija
kontakt

za mala i velika preduzeća

Kako se naći u rezulatima pretrage?

SEO optimizacija je strategija, proces, koja razmatra način funkcionisanja pretraživača i pojam koji ljudi pretražuju.

SEO je proces povećavanja kvalitetnog saobraćaja ka vašem sajtu, kroz organske rezultate pretrage; Ili najkraće, prilagođavanje sajta, prema Vašim ključnim frazama, pretraživačima. Ključne reči, meta opisi, tagovi, sadržaj na sajtu, brzina učitavanja sajta, naslovi, su samo neke od stvari, koje se mogu prilagoditi na Vašoj web lokaciji, kako biste poboljšali optimizaciju pretraživača (SEO)

 

Da li ste uradili sve da vaš sajt pretraživači pronađu i ponude vaše uslugu potencijalnom klijentu?

Seo optimizacija kao mehanizam koji donosi dobit

Objektivno gledano SEO treba uvek da bude long time strategija. Posle izrade sajta radi se SEO strategija i  potrebno je od 2 do 3 meseca za prve rezultate, jer optimizacija zavisi od mnogo faktora, a samim tim I pozicioniranje sajta na Googlu, koji se pokazao kao najčešće korišteni pretraživač.  Sva expresna rešenja,  su kratkotrajna I mogu dovestii do banovanja Vašeg sajta iz Google pretrage, I mi takva rešenja ne radimo. Postoji drugi način da budete na prvoj strani Googla kroz plaćene oglase i u tome možemo da Vam pomognemo i unapredimo Vaše poslovanje pomoću Google Ads-a

Studije pokazuju da kada potrošač ima ideju o tome šta mu treba ili šta želi, tada počinje istraživanje na internet pretraživačima, kako bi pronašao informacije, preglede i izjave. Dakle, ako ne ostanete konkurenti, Vi sami kupcima pružate razlog za kupovinu kod drugog.

Ali ukoliko se pojavi link Vašeg sajta, povezan sa ključnom frazom iz oblasti Vašeg rada (kao roba ili usluga )među prvih 10 rezultata pretrage, znači da smo radili na tome.

Za neke ključne fraze nekoliko meseci a za neke i po nekoliko godina. Zavisi od konkurencije prvenstveno ali i mnogih drugih faktora. Važno je započeti, napraviti prvi korak. – Izvesno je da ćete imati:

  • veću posećenost sajta
  • veći broj poziva i zahteva
  • veći profit i podizanje poslovnog imidža

Da li ste spremni ili i dalje želite da radite samo preko dobre stare preporuke!? Pozovite da zajedno donesemo odluku.

 

informišite se

Zatražite ponudu

Pošaljite nam zahtev