unapedite svoj biznis

Digitalni marketing

Digitalni marketing će vam pomoći da se povežete sa svojim potencijalnim i postojećim kupcima, kroz razne digitalne kanale, poput pretraživača, socijalnih mreža, e-pošte itd..

benefiti digitalnog marketinga

Napravićemo pravu ponudu, u pravo vreme i približiti Vašu robu i usluge potencijalnim kupcima

Nisu svi marketing kanali dobri za svaki posao, zato se planu pristupa pojedinačno. Da li su to društvene mreže, Googl kampanja, ili nešto treće odlučujemo u odnosu na Vaš cilj i budžet koji planirate da INVESTIRATE. Ne postoji čarobni štapić ali postoji marketinški plan. U svakom slučaju je poželjno da imate web sajt.

Kvaltet Vaše usluge ili proizvoda se ne dovodi u pitanje. Kada se setite da ste bez društvenih mreža i web sajta odlično poslovali, preko preporuke I dugogodišnjih klijenata, možete da se setite i da u takvim okolnostima ovakav vid marketinga nije bio dostupan, i da su svi tako poslovali.

Danas je to drugačije, i ako niste na internetu, kao i da ne postojite!!!

 

POSTANITE VIDLJIVI NA INTERNETU

Kako to sve funkcioniše?

Digitalni marketing je najlakše objasniti kroz lični primer. Sve što radite u toku dana na internetu, bilo da ste privatno ili poslovno pretraživali željenu robu ili uslugu, neko iz stručnog tima, nadjenog proizvoda ili usluge, potrudio se da baš njega nadjete. Ništa nije slučajno. Zato je važna SEO optimizacija sadržaja sajta

Da li je dovoljan facebook i instagram profil?

Skoro svako ima profil na društvenim mrežama, jer je pre svega besplatno. Svakako ga je potrebno imati, s tim što ga treba koristiti za promociju proizvoda i usluga odabranoj populaciji, na odredjenoj lokaciji. U suprotnom sve što objavite videće samo Vaši prijatelji. Dalje, neozbiljno deluje ako imate fb i instagram poslovnu stranicu a nemate sajt ili nemate funkcionalan sajt. NOVI klijenti sa društvenih mreža, na kojima radimo kampanju za Vas, vole da “odu” na Vaš sajt. Kao i Vi kad nešto tražite, uvek Vam je ozbiljnije i draže da dobijete još informacija na sajtu prodavca. Društvene mreže su mesto Vašeg OGLASA na internetu, platforma za oglašavanje. Vaša odluka o postavljanju oglasa na društvene mreže, povezana je sa jednostavnom idejom da za Vas čuje što više ljudi, od kojih će svi biti potencijalni kupci, ili korisnici Vaše usluge. Naša usluga se bazira na tome da za Vas postavimo oglas, kako bi došli do željenih rezultata, tj kako bi se KAMPANJA pokrenula. Marketing na društvenim mrežama će sigurno povećati obim Vašeg poslovanja, unaprediti položaj Vaše agencije ili kompanije u društvu, brže brendirati proizvod koji prodajete Zato bi bilo najbolje da radimo kampanje na društvenim mrežama i da imate sajt, funkcionalan i pregledan. Pozovite za besplatne konsultacije, sugestije i savete i dobičete najbolju ponudu za sebe i ovom trenutku.

Šta podiže Vaš poslovni imidž?

Web sajt je na neki način društveni dokaz i kupci ga očekuju. Navikli su da ukucaju ključne reči u internet pretraživač i dobiju linkove ka web stranama Vaše konkurencije. Zato je važno da ste i vi tu i da imate dobar sadržaj sajta, (copywriting) koji Vas predstavlja i opisuje na pravi način a samim tim povezuje sa potencijalnim kupcima (kroz ključne fraze). Koliko god da imate mali biznis u kom ste možda i jedini zaposleni i nemate kapaciteta da širite svoj krug klijenta, posedovanje kvalitetnog web sajta će znatno uticati na Vaš biznis i poslovni imidž. Naziv (domen) Vašeg sajta na Vašoj vizit karti i drugim kanalima i reklamnim materijalima, govori o Vašoj poslovnoj ozbiljnosti.

Prednosti

Odavno za poslovni uspeh nije dovoljna samo dobra usluga ili kvaltetna roba, već je bitan dobar marketing. Marketing svesno ili podsvesno utiče na nas. Zbog svega toga prošlo je vreme da web sajtove imaju samo velike kompanije, jer je sad moguće napraviti prezentaciju za džep svakog od nas. A naš stav je da je bolje imati makar skroman i pristojan sajt, nego Imati NIKAKAV

informišite se

Zatražite ponudu

Pošaljite nam zahtev