Dobrodošli

o Nama

 

IT LOGISTIC nudi saradnju za odabir najboljih rešenja za investiranje u marketing I brži razvoj poslovanja Vašeg PREDUZEĆA NA INTERNETU

Reference

Bilo koji sajt koji Vam se dopada biće primer za Vaš sajt. Pronađite u našim završenim prezentacijama primer kako biste želeli da koncipiramo Vaš sajt 

drustvene mreze
redizajn sajta

www.elektromotorsbane.co.rs

Svi naši proizvodi imaju garanciju 24 meseci. Prodaja elektromotora, reduktora, ventilatora i frekventnih regulatora

www.ikt.rs

IKT DOO – Alat, pribor i mašine za građevinsku industriju

www.betomax.rs

Betomax doo – specijalizovana firma za sečenje i bušenje betona

www.mobilclean.co.rs

Mobilclean servis –  autoperionica i specijalizovani tepih servis

www.dmautoservis.rs

D&M AUTO SERVIS – Za vozila marke Citroen i Peugeot

www.metals.rs

Metal S doo – Građevinska limarija i sendvič paneli

www.dijamantrez.rs

Dijamant rez doo – specijalizovana firma za sečenje i bušenje betona

www.domzastarekonak.com

Konak – Dom za smeštaj starih lica i sanitetski transport

www.rekordasiv.com

REKORD ASIV DOO se bavi uvozom i prodajom guma sa svojim BRENDOM

www.dommojaoaza.rs

Dom za stare MOJA OAZA – Standardna usluga podrazumeva smeštaj, ishranu, društvene aktivnosti, druženje i kompletan medicinski tretman.

www.dom-zlatnosrce.co.rs

Dom ZLATNO SRCE Umka – STARIJIM OSOBAMA POTREBNO JE JAKO MALO, ALI TO MALO IM JE JAKO POTREBNO!

www.gmconverting.rs

GM CONVERTING – Bavi se proizvodnjom mašina za flekso industriju i nosećih konstrukcija za mašine (ekstrudere). 

www.atlco.rs

ATLCO  d.o.o. je porodična kompanija , koja se bavi proizvodnjom i plasmanom papirnih kesa za pakovanje pekarskih proizvoda, proizvoda zdrave hrane, voća i povrća.

WWW.ZELENEPOVRSINE.RS

MINI -ZELENE POVRŠINE– U kompletno uređenje zelenih površina spada nabavka, dovoz i ugradnja humusa, priprema površina za postavku travnatog busena ili setvu trave, nabavka i sadnja svih vrsta liščara,četinara, šiblja i perena.

www.eurolim.rs

EURO LIM kompanija se skoro dve decenije bavi proizvodnjom, visoko kvalitetnih proizvoda gradjevinske limarije. Od svog osnivanja trudimo se da profesionalno i stručno, kupcima obezbedimo kvalitetnu uslugu.

www.steffes.rs

STEFFES d.o.o. – proizvodnja i prodaja širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne obloge kao i drveni elementi 

www.rezanjeiobradadrveta.rs

SR 27. MART – bavi se rezanjem, prodajom i transportom oble i rezane građe, peleta i drveta za ogrev po veleprodajnim cenama.

www.splav-tavernajakovljevic.com

TAVERNA JAKOVLJEVIĆ –  Splav na ušću dveju reka, Dunavu i Savi, sa pelepim pogledom na Kalemegdan, Nebojišinu kulu i Ratno ostrvo.

www.MIRADEX.RS

Miradex predstavlja jednog od lidera u regionu u oblasti dizajniranja, proizvodnje i instalacije mašina i kompletnih automatskih linija za punjenje i pakovanje alkoholnih i bezalkoholnih pića.

www.MINIMOTOR.RS

Mini motor – specijalizovana prodavnica u kojoj možete pronaći sve alate, mašine i delove za poljoprivredu, profesionalni i hobi baštenski program.

www.adaptacijastanova.co.rs

Radove izvodimo na teritoriji Beograda i Novog Sada sa okolinom (za veći posao kilometraža nije nikakva prepreka). Za sve vrste radova koje smo naveli možete nas kontaktirati u bilo koje vreme

www.autoskolacorolla.co.rs

COROLLA U NIŠU Auto-škola COROLLA je počela sa radom 1992. godine.
Obučava kandidate za B i C kategoriju.

www.vrticdiznilend.com

VRTIĆ Diznilend je akreditovan od strane Ministarstva prosvete. U našoj ustanovi borave deca od jaslenog do predškolskog uzrasta.

www.HEMOLUKS.rs

Farbara Hemoluks postoji još od 1999. godine i pouzdan je partner svih, koji žele, da nabave najkvalitetnije materijale za svoj posao ili uređenje doma.

www.opelmis.rs

OPEL MIS- AUTO MIS bavi se prodajom programa Opelovih i Chevrlotovih auto delova, kao i prodajom auto delova za sve vrste automobila

www.ARTAUTO.RS

Art auto d.o.o. – Preduzeće već punih 27 god. razvija i usavršava proizvodnju sanitetskih i drugih specijalnih vozila uz stalnu modernizaciju i primenu novih tehnologija proizvodnje.

www.bambidrugari.rs

Vrtić Bambi i drugari – Naš zadatak je da vam pomognemo u podizanju , vaspitanju , obrazovanju i socijalizaciji dece

www.verona-doo.co.rs

“VERONA” D.O.O., Trgovina građevinskim materijalom, uslugama

www.masinopak.co.rs

U Sremskoj Kamenici nalazi se glavno predstavništvo, gde se proizvode mašine, a poslovne prostorije nalaze se i u Petrovaradinu i u samom centru grada u Kosovskoj ulici.

www.arenaelektro.com

ARENA ELEKTRO- Arena elektro D.O.O. je domaće preduzeće osnovano 2004. godine u Beogradu. Preduzeće koje se bavi prodajom elektromaterijala i prateće opreme.

www.bizline.rs

Udoban, siguran i luksuzan prevoz vozila-Prevoz putnika u zemlje Evrope-Kombi prevoz pošiljki

www.rucnialati.com

U izradi. Hvala na strpljenju

www.funfit.rs

FUNFIT, fitnes centar i teretana u Beogradu, je vaše novo omiljeno mesto za trening i relaksaciju u samom srcu grada

www.elektrikdreams.rs

Imamo veliko iskustvo od preko 20 godina u oblasti trgovine elektromaterijalom, kao i dugu i kvalitetnu saradnju sa velikim brojem kupaca i kompanija

www.adkomerc.rs

U izradi. Hvala na strpljenju

www.ugirix.rs

Ugi-Rix Group je vodeća firma koja se bavi hidroizolacijom krovova. Sa dugogodišnjim iskustvom i stručnim timom inženjera i majstora, Ugi-Rix Group nudi najkvalitetnije usluge hidroizolacije krovova za širok spektar objekata..

u izradi

U IZRADI

I jos mnogi drugi

BUDITE SLEDEĆI

NAĐITE SVOJE MESTO NA INTERNETU

01. copywriting

Pisanje marketinških tekstova, korišćenjem pravih reči, prodaje Vaš proizvod ili uslugu. Pravilnim i planiranim ulaganjem u marketing novac se višestruko vraća

02. GRAFIČKI DIZAJN

Dobrim grafičkim dizajnom se kreira identitet Vaše firme, i to kroz elemente vizuelnog identiteta, a to su logotip firme, boje sajta, font, slogani itd. Tako dolazimo do najboljih grafičkih rešenja

03. VOĐENJE REKLAMA

Kreiranje sadržaja na društvenim mrežama, povećava svest o Vašem brendu, proizvodu ili usluzi, a to  povećava broj pregleda, sviđanja, komentara i novih kupaca

Imate biznis, nudite uslugu ili prodajete proizvod?

Da li mogu da vas pronađu?

Nemate web sajt ili imate zastareo sajt i dobro Vam ide. Ne želite nove klijente i dovoljna vam je samo stara dobra preporuka. Čak se i postojeći klijenti ljute, s tim što Vi zanemarujete i te sugestije i promene na tržištu i nove navike svojih kupaca ne shvatate na pravi način I dalje ste u starom modu. Slažem se da je i dalje moguće tako i biće nekako! Međutim, živimo u digitalnom dobu u kom je web sajt Vaš primarni marketing alat, koji Vaši korisnici očekuju da pogledaju, koriste i dele njegov sadržaj. Samim tim, novi korisnici smatraju da su Vaši proizvodi i usluge profesionalniji i transparentniji, ako imate web prezentaciju i donose odluku o saradnji, tek nakon što se uvere da su dobili sve informacije o Vama. Razmišljate i dalje, i ne znate odakle da krenete? Pišite ili pozovite, sve ćemo objasniti i napraviti najbolju ponudu za Vas i Vaše poslovanje.

%

KORISNIKA INTERNETA U SRBIJI SVAKOG DANA

%

AKTIVNIH NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

informišite se

Zatražite ponudu

Pošaljite nam zahtev